Titta på Ally Brooke Surprise a Super Fifth Harmony Fan & Blood Cancer Survivor Who’s a ‘BO $$’

Ally Brooke överraskade en 16-årig blodcanceröverlevande vid namn Caitlin på fredagen (13 november) som en del av The Leukemia & Lymphoma Society’s Random Acts of Light-rörelse.

Vid 12 års ålder fick hon diagnosen blastisk plasmacytoid dendritcellneoplasm (BPDCN) och var tvungen att vara i isolering i 100 dagar i sitt sjukhusrum för att få en stamcellstransplantation. Det var då hon vände sig till musiken från Bruno Mars, Meghan Trainor och Fifth Harmony. Men hon hade ingen aning om att hon skulle träffa Brooke och diskutera “BO $$”, en av hennes favorit 5H-låtar som hon sa “gav ljus till mina föräldrar och alla sjuksköterskor som såg” henne sjunga det varje dag.

“Jag är så hedrad att jag och vi kunde vara en så vacker del av din resa för att ge dig så mycket ljus och hopp och glädje i en så svår tid i ditt liv”, sa Brooke till henne över den oväntade videochatten. “… En av mina favorit Fifth Harmony-låtar var” BO $$ “för att den var så bemyndigande, och det är så speciellt för mig, ärligt talat, att vår sång hjälpte dig. Så det är något som är så vackert och jag kommer ihåg alltid.”

Jonas Stark